Pomysły

Pytania, sugestie, dyskusja - wszystko na temat GWW.
Regulamin działu
W tym forum piszemy tylko na temat moda GWW. Pisz w odpowiednich działach. Jakikolwiek offtopic zostanie przeniesiony do forum Offtopic a użytkownik dostanie warna.

Pomysły

Postprzez Radius 15 lis 2009, o 21:19

Masz pomysł do GWW? Napisz tutaj.
Radius
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Re: Pomysły

Postprzez Czachmen 21 lis 2009, o 15:03

Moglibyscie uzbroić orków nie tylko w broń 2H orków.Np Wiarusy lub strażnicy mogliby mieć miecze 2H lub jakieś topory.Fajnie by również było gdyby mieli kusze bo orkowie w późniejszych rozdziałach Gothica 1 są strasznie słabi :/.Możecie również poprawić AL orków gdyz wystarczyło wejść na jakąs skałe,podwyższenie itp i powystrzelać ich z łuku/kuszy jak kaczki bo nie umią sie wspiąć lub ciągle spadają.Na pustyni np mogłoby być coś takiego jak pasek odwodnienia że jeżeli nasz bohater się czegoś nie napije to będzie tracił powoli/szybko zycie.Magia poprzez kostury była by niezła.Moglibyście zwiększyć staty potworom.Teraz takie pomysły raczej mało realne ale może coś wymyślicie.Czy np na bramie gdy będą atakować wrogowie mógłby stać koleś co by lał jakiś olej na nich z góry.Dodać takie zadanie w którym musielibyśmy chornić karawane lub coś takiego
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika ja jestem w tych 11% gdyż Gothic to świetna gra mimo iż nie jest najnowsza.A jeszcze lepsi są ci którzy ja stworzą i modują
Czachmen
Ścierwojad

Postprzez Take 25 lis 2009, o 17:05

1.może coś podobnego do miecza srebnego i stalowego, że miecz na ludzi będzie im zadawał większe obrażenia a miecz na potwory mniejsze i na odwrót
2.Ekwipunek taki jak w G2,
3. Może jakieś nowe czynności co pomoże reżyserom w machinimie
4.Może coś takiego jak buty, naramienniki, czy np koszulki
5. Zmiana wyglądu np fryzjer, bezi jest łysy,
6.Czasami można pobawić się w Sklejamy, i np posklejać jakiś dialog z głosu bazia.
7.albo może coś takiego że Diego ma syna, gomez ma syna xd
8.Wyrabianie tarcz po przez, kur jak się to nazywa hmmm
9.Rockefeler ze wszystkimi itemami
10. koniec
Take
Chrząszcz

Postprzez Maximus 25 lis 2009, o 18:06

Take napisał(a):1.może coś podobnego do miecza srebnego i stalowego, że miecz na ludzi będzie im zadawał większe obrażenia a miecz na potwory mniejsze i na odwrót
2.Ekwipunek taki jak w G2,
3. Może jakieś nowe czynności co pomoże reżyserom w machinimie
4.Może coś takiego jak buty, naramienniki, czy np koszulki
5. Zmiana wyglądu np fryzjer, bezi jest łysy,
6.Czasami można pobawić się w Sklejamy, i np posklejać jakiś dialog z głosu bazia.
7.albo może coś takiego że Diego ma syna, gomez ma syna xd
8.Wyrabianie tarcz po przez, kur jak się to nazywa hmmm
9.Rockefeler ze wszystkimi itemami
10. koniec

1. To by było chyba zbytnie zgapianie od Wiedźmina.
2. Raczej nie, modujemy G1.
3. Będą nowe animacje.
4. Chyba nie da się tego zrobić, ponieważ każda część ciała jest przypisana. Np. Tułów, głowa.
5. Zobaczymy.
6. Nie.
7. Nie ma ani Diega ani Gomeza.
8. Wyrabianie tarcz powinno być.
9. Używanie kodów w naszym modzie do pomocy jest równoznaczne z mianem 10-latka co prostej gry nie umie przejść. A dla twórców machinim coś sie znajdzie.
10. I dobrze :D.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Diwajn 28 lis 2009, o 18:32

Można by zrobić runę pozwalającą zmienić się np w orka wiarusa czy zwiadowce ?
43% ludzi uważa że najważniejsza jest grafika jeśli lubisz cycuszki wklej to do podpisu
Diwajn
Strażnik

Postprzez Maximus 28 lis 2009, o 18:39

Nie będzie run, a co do pomysłu - to już Xardas zadecyduje :).
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Diwajn 29 lis 2009, o 08:19

A może , by tak zrobić opancerzonego konia taki szybciej by biegł i trochę defa by dawał ? w późniejszym etapie gry
43% ludzi uważa że najważniejsza jest grafika jeśli lubisz cycuszki wklej to do podpisu
Diwajn
Strażnik

Postprzez Maximus 29 lis 2009, o 11:49

Opancerzony, to by raczej wolniej biegł, nie? :D. Ale pomysł - chyba damy kilka odmian konia, ale to jeszcze za wcześnie, żeby rozpatrywać takie pomysły.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Diwajn 29 lis 2009, o 12:41

to koń mógł by szarżować tak jak W Mount & Blade ?
Diwajn
Strażnik

Postprzez Xardas17 29 lis 2009, o 17:28

co do jazdy na koniu bohater bedzie jeździć bez zbroji kon nie bedzie miec obrony i na koniu bedzie mozna ylko walczyc jednoreczna bronia kon bedzie traktowany jako szybki transport a nie jak twierdza do gry
ObrazekObrazekObrazek

07.07.2010 Ich hab Dich Lieb
Ich Liebe Meine Justin

http://inextremo.pl/
Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez evampire 30 lis 2009, o 02:28

Hmmm, pomysly .. hmmm ...

No to tak,

Moim pomyslem jest zeby mozna bylo latac na smoku :D
.. ale z tego co pamietam to joz to kiedys zrobilismy chyba .. ;)

Co jeszcze .. no mozna kilka nowych potworkow dodac :P
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

- Rick Cook
evampire
Mędrzec
Mędrzec

Postprzez Xardas17 30 lis 2009, o 08:29

tak tak tobie pokazywalem juz coś hi hi
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Diwajn 30 lis 2009, o 12:35

no cóż szoda , ale tem koń przypomina tego z metina :?
Diwajn
Strażnik

Postprzez Maximus 30 lis 2009, o 16:10

Przypadek. Tak, można latać na smoku.

PS : Nie przyznawaj się, że grasz w Metina.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Diwajn 1 gru 2009, o 16:34

grałem żałuje
Diwajn
Strażnik

Postprzez Maximus 1 gru 2009, o 18:06

Też grałem i też żałuję, a koń to nowy model, może się wydawać podobny, bo bą co bą, konie się zbytnio kształtem nie różnią :D.

Ort. -Radius
Od razu bana mi daj :) - Maximus
Nie pisz takim niebieskim bo trzeba zaznaczyć żeby przeczytać. Poza tym od razu pisze się osobno :P -Radius
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Xardas17 2 gru 2009, o 11:13

Maximus
jak na czlonka grupy nie wypada ci spamować powinieneś nieco zmienić swoje nastawienie i dawać przykład

Diwajn
upominam cie do opowiadania w to czy grales w cos czy nie jest dzial oftopic co do wypowiedzi staraj sie by twoje wypowiedz byly dluższe niz tre dotychczas bo piszac tym stylem co dotychczas robi się również spam zobacz na pierwsze wypowiedzi kilka pytan i konkretne odpowiedzi a na twoje
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Maximus 2 gru 2009, o 18:09

Postaram sie :). Po przeczytaniu tego posta możesz go usunąć.

PS : Myślałem, że to Off topic bo i tak nie czytam tytułu tylko biore najnowsze posty :D.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez TheDiego1136 13 sty 2010, o 15:03

Cześć jestem nowy.Dodajcie pancerze zabójców i assasynów prosze.
TheDiego1136
Chrząszcz

Postprzez Maximus 13 sty 2010, o 18:00

To jest dział na pomysły, a nie prośby, damy wam duży wachlarz itemów, ale więcej powiedzieć nie mogę.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez koculgg 28 sty 2010, o 14:20

Jak dla mnie dobre by było również kontynuacja gry nawet po przejściu jej fabuły np mogli byśmy brać udział w otwartych bitwach z orkami lub misje obrona karawany tego typu rzeczy a i żeby był respawn potworów oraz odrastanie roślin :D Przynajmniej mi nie wiem jak reszcie by takie coś bardzo pasowało. 8-)
koculgg
Chrząszcz

Postprzez Maximus 28 sty 2010, o 16:50

Te 2 ostatnie rzeczy są pewne, a co do kontynuacjii gry to jeszcze się zobaczy.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez DDX047 29 sty 2010, o 15:25

Moim zdaniem powinniście wpleść wątki miłosne, możliwość ślubu, itd.
PS: No co? Fajnie byłoby mieć żonę w gothicu.

EDIT: Dobra nie to nie. Ale kiedyś się zemszczę xD.
Ostatnio edytowano 30 sty 2010, o 17:31 przez DDX047, łącznie edytowano 1 raz
DDX047
Krwiopijca

Postprzez Maximus 29 sty 2010, o 23:39

Eee tam, to nie simsy :D.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez czajek 4 lut 2010, o 17:20

Nie no Maximus masz racje to nie simsy, ale jak się znudzi zabijanie potworów i robienie Questów albo chce się mieć chwile odprężenia to po co stać przy ognisku upijając się ryżówką jak można poflirtować z laskami ; P
98% ludzi uważa że najważniejsza jest grafika jeśli lubisz cycuszki wklej to do podpisu
czajek
Strażnik

Postprzez DedMaster 4 lut 2010, o 18:00

Nie chce się wtrącać ale... to nie jest Wiedźmin, Gothic 2, Fable, Oblivion ani Mount & Blade to jest G1!!

A co do pomysłów to myślę, że fajne byłyby misje generowane losowo w stylu idziemy lasem i widzimy przed sobą karawanę. Nagle z krzaków wyskakuje szajka bandytów, która atakuje karawanę. Mamy do wyboru: pomóc kupcom i otrzymać nagrodę albo pomóc bandytom, a następnie zlikwidować ich i zgarnąć cały łup dla siebie. (nie piszę, żeby można podzielić się łupem z bandytami. Przecież jakaś szajka zabiłaby wszystkich, a nie dzieliła się łupem z jakimś idiotą, który przyszedł i im pomógł) Myślę, że to niemożliwe do zrobienia raczej jednak jeśli jakimś cudem byście to zrobili, to bylibyście wielcy. :D
DedMaster
Chrząszcz

Postprzez Maximus 4 lut 2010, o 18:56

E, to akurat łatwe do zrobienia :). Problem tylko z miejscem i czasem, na robienie takich rzeczy, jednak jak będzie zrbiony wątek główny postaramy się dodać tego typu smaczki.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez czajek 4 lut 2010, o 20:39

No tak ale te wątki miłosny to by był dodatkowy smaczek bo ja lubię sobie przejść se G1 czy G2 kilka razy i sie pobawić a coś takiego to by był fajny smaczek a nie tylko Czerwona latarnia jak w G2
98% ludzi uważa że najważniejsza jest grafika jeśli lubisz cycuszki wklej to do podpisu
czajek
Strażnik

Postprzez Maximus 4 lut 2010, o 23:47

Pożyjemy - zobaczymy, narazie w planach tego nie ma, ale postaram się pogadać z Xardasem w waszym imieniu.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Miko 5 lut 2010, o 10:43

A może by tak... hm... nie wiem jak to ująć ale w gothicu zawsze chciałem usiąść przy ogniu i posączyć ryżówkę jak reszta kopaczy, nie dlatego żeby z nimi pogadać :P fajnie to wygląda i daje pewnego rodzaju komfort... fajnie by było jakby np picie piwa czy ryżówki zajmowało dłużej żeby bezi spojrzał ile zostało albo jak jje szynkę czy mięsa żeby ocierał sobie twarz od tłuszczu... takie bardziej społeczne zachowania a nie tylko napchanie żołądka i wio nawet nie przetrawi tego :P :P Więc mój pomysł to konsumpcja posiłków i picia jak u npc i żeby podczas posiedziska przy ognisku powoli mu się hp regenerowało czy coś no taka zabawa po prostu między ratowaniem świata a żądzą bogactwa. Stały zarobek przykładowo bezi chce zarobić to nie bierze miecza w rękę i nie wychodzi za miasto tylko ma w mieście robotę stałą... nie chodzi mi o questy tylko normalną robotę, zamiatanie chodnika np 5 minut, praca jako posłaniec dla lichwiarza egzekwowanie długów od losowych osób czy coś w ten deseń, żeby zabawa się ciągnęła. Kolega wspomniał o karawanach, fajnie by było jakby się może odnawiało to coś, powiedzmy codziennie godzina 12 wyjeżdża karawana nawet może być z wytrychami dla pierdzibąka :P i np prawdopodobieństwo napadu wynosi 30% zależnie od niebiezpieczeństwa dostajemy wynagrodzenie. Są postoje powiedzmy na kilka minut i potem ruszają dalej. Jeśli na karawanę napadną i bezi ją obroni to dostaje 200 monet/bryłek rudy jeśli nie było ataku tylko 50monet/bryłek rudy.
To tak w myśl interakcji z innymi żyjącymi w gothicu i żeby to mogło się grać też między wątkiem głównym... taka przerwa dla relaksu dla gracza niewymuszona jak kto chce to odpoczywa kto nie idzie w świat bić tysiącami orki albo ludzi ;P
Miko
Krwiopijca

Postprzez Maximus 5 lut 2010, o 18:06

Pomysły świetne, aż mnie zatkało, że chciało ci się tyle pisać :). Gorzej z realizacją, wszystkich na pewno nie zrobimy, ale postaram się aby wdrożyć większość z nich, bo sam jestem za nimi.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez czajek 5 lut 2010, o 18:46

Ta, ja też je popieram, a co do tego z ryżówka czy jedzeniem to nie można zrobić tak że np naciskamy tab zaznaczamy ser i naciskamy ',' i nam to je bądź pije?
czajek
Strażnik

Postprzez DDX047 5 lut 2010, o 20:15

Może byście zrobili takie coś (to tylko pomysł):

Zagmatwane questy: każdy nasz wybór/słowo MOCNO I ODCZUWALNIE wpływają na fabułę. Np, jeśli w wątku główny bohater powie do kogoś np. "Pocałuj mnie w d*pę" to pod koniec gry można się spodziewać innego zakończenia?

Chodzi mi o takie przerywniki rozdziałowe jak w Wiedźminie "Znam przyczyny zdarzeń, których byłem świadkiem".
DDX047
Krwiopijca

Postprzez Miko 5 lut 2010, o 23:11

To by chyba wymagało zmiany rodzajów questów... A może możliwość inwestycji? Powiedzmy wpłacamy 1000 sztuk złota inwestycji pożyczki czy czegokolwiek innego ale musielibymyśmy jakoś wspierać interesik poprzez pracę np jak z bagiennym z zielem w podstawce że bezi latał i wciskał wszystkim bagienne ziele tak tu po pewnej ilości reklam i pewnym czasie dostałby zwrot z procentem. Widziałem jak czasami magowie latali na placach itp przez chwilę, czy przy wypiciu jakieś miksturki o mocniejszym lub trwałym działaniu nie moglibyśmy dostać chwilowego odlotu i... jeśli byłyby koło nas jakieś potwory to cofnęłyby się ze strachu na czas owej akcji, chodzi mi głównie o bug potionkowy masakryczne to jest bo można w pierwszym rozdziale mieć 1000 many...
Może magiczne sale gdzie można na luzie normalnie polatać dzięki potędze magii...
Plac treningowy z manekinami i trener za plecami ze wskazówkami naucz się szybkości w ciosach, strzelaj celniej itp, takie porady dla nowych którzy nie orientują się w zdolnościach.
Miko
Krwiopijca

Postprzez BezSpamu 8 lut 2010, o 17:20

mam ciekawy pomysł :P
mamy dajmy na to 20 000 bryłek .Kupujemy posiadlosc
-chata i 2 pola uprawne
-chata i mala kopania rudy
-chata i duza kopania
-chata i 4 pola
coś w tym stylu

Dajmy na to ze chcemy zeby ktos bronil tej posiadlosci :P wiec szukamy wiary :D
-najemnik
-jakis biegajacy bez celu typ
-straznik
-przyjaciel(poznany w grze)
-lub mozliwosc przekupienia jakiegos NPC z innego obozu ;d

Oczywiscie chcemy pracownikow,kopaczy ,zbieraczy itd wiec szukamy koppaczy bo jest ich pelno błąkających się po swiecie ;d lub zbieraczy zeby charowali na nasza ryzowke ;d

mozliwosc kupienia balist,katapult,wlasnej stajniz koniami. Hmmm stol alchemiczny .Ogolnie zostac takim projektantem

nie wiem , daje tylko pomysl ;d wiadomo ze nie wszystko jest do zrealizowania ale napewno urealniło by to naszą rozgrywke (wczesniej ktos psial ze mu tego brakuje) Pomysl chyba nie jest zły :P
BezSpamu
Ścierwojad

Postprzez To jaa 13 lut 2010, o 10:15

attaki obrona np. obrona jakiegoś miejsca obozu itp. to w fabule chyba podstawa gry ale nowe zbroje i mieczyki by się przydały ogólnie w porządku nie mogę się doczekać do późniejszego etapu gierki : Dzieki za wypowiedź
Nie lubię Emotek
To jaa
Mag Ognia

Ostrzeżenia: 2

Postprzez Xardas17 14 lut 2010, o 19:24

niebardzo rozumiem czy wogole wiesz jaki tytuł jest tego modu bo wynika z tego że nie wiesz jak w wojnie niema byc ataku i obronyw misjach głownych nie uwarzasz że byłaby to kpina?
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez czajek 15 lut 2010, o 17:00

Popieram w 100% Xadrasa no bo np. nazwa gothic wielka wojna a ty chodzisz kwiatki zbierasz i masz życie jak Valentinio z G II
czajek
Strażnik

Postprzez FiresShadow 19 mar 2010, o 08:41

A może by tak zrobić możliwość budowy miast domuw i zamków przez naszego bohatera. Można by tak też zrobić pułapki takie jak w gothicu 2 np przysiski i zeby otwozyc wyjscie odpowiedni szyfr nimi bo inaczej spadajol na nas kolce. Można by zrobić takich wrogich npc tak jak w gothicu 2 poszukiwacze mozna by dac pozliwosc zucania nozami. Mazna by dac cos podobnego do kryształow w MT. Mozliwosc rysowania map. umiejentnosc ulepszania i naprawiania pancerzy. mozna by dac gildie takie jak w innych grach np. assassynów (assassin creed), wiedzminów (wiedzmin). mozna by dac pokemony i nowe potwory. itd. itp.
FiresShadow
Chrząszcz

Postprzez Maximus 19 mar 2010, o 13:40

FiresShadow napisał(a):A może by tak zrobić możliwość budowy miast domuw i zamków przez naszego bohatera.

Raczej będzie to niezgodne z fabułą GWW. Poza tym brak miejsca na takie rzeczy (tzn. gdybyśmy dali taką możliwość, to bardzo ukrócilibyśmy dzikie tereny, gdzie nie dotarł żaden człowiek.
FiresShadow napisał(a):Można by tak też zrobić pułapki takie jak w gothicu 2 np przysiski i zeby otwozyc wyjscie odpowiedni szyfr nimi bo inaczej spadajol na nas kolce.

Oczywiście takie rzeczy będą.
FiresShadow napisał(a): Można by zrobić takich wrogich npc tak jak w gothicu 2 poszukiwacze

Nie rozumiem, o jaki typ wrogów chodzi?
FiresShadow napisał(a): mozna by dac pozliwosc zucania nozami.

Raczej nie, chociaż nigdy nie mów nigdy.
FiresShadow napisał(a):Mazna by dac cos podobnego do kryształow w MT.

Nie będzie tego.
FiresShadow napisał(a):Mozliwosc rysowania map.

Nie będzie map.
FiresShadow napisał(a):umiejentnosc ulepszania i naprawiania pancerzy.

Ta umiejętność była już w demie. Widać nie grałeś.
FiresShadow napisał(a):mozna by dac gildie takie jak w innych grach np. assassynów (assassin creed), wiedzminów (wiedzmin).

Nie wzroujemy się na innych grach/modach.
FiresShadow napisał(a):mozna by dac pokemony i nowe potwory. itd. itp.

Nie skomentuje tych pokemów. A poza tym rozejrzyj się na forum, bo 90% twoich pomysłów jest w modzie i było napisane o nich na forum. Doinformuj się trochę ;). Tak samo z nowymi potworami - na głównym portalu jest o tym artykuł.

PS : Popraw swoją ortografię i interpunkcję.
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Xardas17 19 mar 2010, o 16:21

FiresShadow napisał(a):A może by tak zrobić możliwość budowy miast domuw i zamków przez naszego bohatera. Można by tak też zrobić pułapki takie jak w gothicu 2 np przysiski i zeby otwozyc wyjscie odpowiedni szyfr nimi bo inaczej spadajol na nas kolce. Można by zrobić takich wrogich npc tak jak w gothicu 2 poszukiwacze mozna by dac pozliwosc zucania nozami. Mazna by dac cos podobnego do kryształow w MT. Mozliwosc rysowania map. umiejentnosc ulepszania i naprawiania pancerzy. mozna by dac gildie takie jak w innych grach np. assassynów (assassin creed), wiedzminów (wiedzmin). mozna by dac pokemony i nowe potwory. itd. itp.

"Można by zrobić takich wrogich npc tak jak w gothicu 2 poszukiwacze"

Takich potworów nie będzie ale bez obaw większośc potworów i nowych i starych dostaną władzę nad nowymi atakami
Dam tu przykład
Potwory takie jak
Ghoul , Lisz będą władać czarami lodu podczas walki
Pająki dostaną specjalne 2 umiejętnosci typu pajęczyna oraz trucizna

takich przykładów jest sporo i nie chce tu zdradzić więcej niż ujawniamy na głownej stronie portalu

" Mazna by dac cos podobnego do kryształow w MT. "

Nie zamierzam robić takich duptetów

co do specjalnych przedmiotów niektóre potwory będą pozostawiać pewne magiczne przedmioty które będą działać na swój własny sposób o tym dowiecie się niebawem
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Tiger 19 mar 2010, o 16:45

Myślę ,że można zrobić questy na myślenie nie np przynieś,zanieś,zrób to zrób tamto zabij tego

coś typu łamigłówek
Tiger
Magnat

Ostrzeżenia: 1

Postprzez Xardas17 19 mar 2010, o 17:10

tak wiem ale układ gww ma kilka podziałow zadań

.......................................................................................................
........................................Zadania.Fabularne..........................................
................................................|.......................................................
.........................................Zadania.Gildi.................................................
..................................../.......................\............................................
.........Zadania..na.Umiejętnosci.....................Zadania.Na.uzbrojenie........
............./...............\........................................./.............\...................
.......Zadanie.A..........Zadanie.B....................Zadanie.A..............Zadanie.B...
........./...\..................../.\........................../.\......................../.\..........
.....A........B...............A.......B....................A.......B..................A......B.......
...........................................................................................................

Zadania fabularne zawieraja najciekawsze zadania głwne dziedziny ( Zadania Gildi ) pozostale nieco inne

poza zadniami fabularnymi są zadania mini fabularne które też maja ciekawe zakończenia
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Tiger 19 mar 2010, o 17:16

Patrząc na wasze misje w GWW to jestem zachwycony rozbudowane bardzo ale mniejsza o to

Może zostanie możliwość dodana taka jak jeśli się spotka jakiś rozwalony i zawalony dom czy będzie można go odbudować
Tiger
Magnat

Postprzez gothic234 21 mar 2010, o 14:36

Może jakieś potwory stylu duch cz zjawa,że np. 50% na trafienie
gothic234
Chrząszcz

Postprzez Xardas17 21 mar 2010, o 14:52

Domów do odbudowania nie przewidujemy

Co do duchów
oj zaczynacie już wprzedzac nasz plan wstawiania informacji na forum Spokojnie panowie bo niebawem cały bestiariusz opiszecie zanim go opublikujemy :)
skoro powiedzialem a pobiem B będa duchy ale to nie czas i pora bym o nich teraz mówił więcej
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Tiger 21 mar 2010, o 20:28

Może zróbcie jakieś lokacje do których trudniej dojść tak jak w MT jak sie nurkuje w Zatopionej wierzy Xardasa
Tiger
Magnat

Postprzez Maximus 21 mar 2010, o 20:32

Hehe, oglądałeś nowe screeny?
Obrazek
Maximus
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez Xardas17 21 mar 2010, o 20:59

Tiger napisał(a):Może zróbcie jakieś lokacje do których trudniej dojść tak jak w MT jak sie nurkuje w Zatopionej wierzy Xardasa

ta lokacja juz była w gothic 1 wiec nic ciekawego

mamy kilka bardziej stylowych lokacji i znalezienie ich potrwa wam wielie dni :)
nie wspomne o pustyni tam jest nieco bardziej odminnie
ObrazekObrazekObrazek

Ich Liebe Meine Justin

Xardas17
Mistrz Smoków
Mistrz Smoków

Postprzez To jaa 22 mar 2010, o 16:49

jakaś misja na czas nigdy nie widziałem w gothicu misji na czas xD
Edit1 : quest który będzię się rozgrywał przez całą grę np. Trzeba chodzić Do różnych lokalicaji np. Misja z Gornem w klasztorze się to może wdać trzeba będzie latać po całej kolonii i zebrać wszystkie np. Kryształy do utworzena teleportu ale tych kamieni nie będzie od razu dopiero będą po jakimś stopniu rozgrywanym w grze i Po kolei np. Kryształ czerwony potem misja z gornem Kryształ niebiestki i tak dalej a ostatni kryształ Będzie miał Ur-shak Gdy będziesz juz chciał iść do świątyni śniącego i biegniesz np. Do Xardasa on coś tam robi Magia itp. i dostajesz teleporta Dzięki za wypowiedź
Nie lubię Emotek
To jaa
Mag Ognia

Ostrzeżenia: 2

Następna strona

Powrót do Dyskusja